Në rrugën rajonale P106 aksi rrugor Gradsko-Prilep prej 28 deri 45 kilometra prej 03/08/2017 deri më 12/08/2017 do të ketë aktivitete ndërtimore zëvendësim të gardhit elastik, njoftoi NP Rrugët e Maqedonisë.

Pjesëmarrësve në komunikacion u rekomandohet ta respektojnë sinjalizimin e vendosur për punë në rrugë dhe me kujdes t’i ngasin automjetet e tyre.