Fëmija 12 vjeçar nga fshati Idrizovë duke vozitur traktor, ka humbur kontrollin dhe ka dal nga rruga duke u përplasur me gardhin metalik të autostradës. Gjatë përplasjes fëmija merr lëndime të rënda, ka njoftuar policinë.

Menjëherë në vendin e ngjarjes ka arritur ambulanca dhe është transferuar në Qendrën Emergjente në Shkup, ku është mbajtur për për trajtim.

Aksidenti, sipas të dhënave të policisë ka ndodhur në rrugën e cila lidh mbikalimin në fshatin Kadinë me vendbanimin e vikend-shtëpizave./TetovaSot/

Global