Këngëtari Gjiko ka pësuar ditën e sotme një aksident në tunelin e Kalimashit ku falë zotit ka pasur vetëm dëme materiale dhe jo në njerëz.

E dashura e tij Elita Rudi ka postuar një foto të në Instagram ku shkruan: ‘God’s favorite son, and my unconditional love’ ‘Djali i preferuar i zotit, dhe dashuria ime pakushte’.