Gazetarja dhe moderatorja e njohur Anita Latifi sot është aksidentuar në fshatin Zajas të Kërçovës.

Katër makina janë ndeshur rrugës për në Zajas ndërkohë që Anita dhe bashkëudhëtarët tjerë kanë kaluar pa pasoja dhe lëndime por vetëm dëme materiale.