Një aksident i rëndë sot pasite ka ndodhur në fshatin Odër të Tetovës.
Sipas komandantit të NJTKZ së Tetovës, Uka Aliti për TetovaSot thotë në aksident janë përfshirë dy makina, dhe ka ndodhur në fshatint Odër, dhe sipas tij ka edhe viktima.
Ekipet e zjarrfiksave dhe policisë janë në vend ngjarje dhe po hetojnë gjithçka që lidhet me aksidentin./TetovaSot/

 

 

Global