Deputeti i AKR-së, Korab Sejdiu ka thënë se koalicioni PAN është duke e bllokuar Kosovën dhe po e keqpërdor votën e qytetarëve.

Sedjiu këto komente i ka bërë pas përfundimit të seancës konstituive ku nuk morri pjesë koalicioni PAN.

Sejdiu e akuzoi PAN-in se po e përdhunon Kuvendin e Kosovës me sjelljet.