Këngëtarja Aida Doçi njihet për zërin e saj të ëmbël.

Pasi kishte dëgjuar disa prej këngëve të saj, aktori turk Okay Kaynarca e ka ftuar atë për performancë “live”.

Vet këngëtarja ka falënderuar aktorin për mesazhin e mirë dhe ftesën që i është bërë.

Aktori Kaynarca njihet për rolet e tij në serialet turke. 

Për më shumë shikoni fotografinë e mëposhtme.