Ky që shihni në foto është Mahashta Mûrasi nga qyteti i Bangalore i Indisë Veriore.

Sipas Librit Botëror të Rekordeve, ai është njeriu më i vjetër në planet.

Burri e ka dëshmuar këtë edhe në rastin kur ka vdekur nipi i nipit të tij.

Indiani i lindur në vitin 1835, ka tërhequr vëmendjen e gjithë njerëzve në botë. Mahashta Mûrasi thuhet se ka lindur më 6 janar 1835, në Bangalore. Ai ka punuar si këpuctar deri në vitin 1957.

“Tërë jetën kam pirë ujë të freskët dhe jam ushqyer vetëm me fruta dhe perime. Unë gjithmonë kam konsumuar fruta të krimbur, sepse krimbi nuk i ha frutat e helmuara. Këshilla ime është që të ushqeheni shëndetshëm për një jetë më të gjatë”,- ka rrëfyer ai.