Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, bashkë me zëvendës shefin e UNICEF-it në Kosovë, James Mugaju, vizituan sot dy çerdhe me bazë në komunitet, “Botanika” dhe “Shkronjat”.

“Përfaqësuesit e UNICEF-it kishin për qëllim të shohin punën dhe investimet e Komunës në këto çerdhe, në mënyrë që të bashkëpunimin për krijimin e kushteve sa më të mira në çerdhet me bazë në komunitet”, thuhet në një njoftim nga komuna e Prishtinës.