Faqja “VIPat e Bllokut” në Instagram ka demaskuar shumë figura publike dhe personazhe të dashur të ekranit.

Më e fundit ka qenë Greta Koçi dhe proteza e saj prej silikoni në vithe. Ndërkohë faqja ka marrë në analizë dhe modelen Adrola Dushi.

Ajo ka zhgënjyer për mirë faqen e demaskimeve të vipave. Ata nuk kanë mundur të gjejnë asnjë ndërhyrje në fytyrën e modeles bukuroshe. Ajo vazhdon të jetë e njëjta që prej fillimit.

“Një bukuri natyrale për tu pasur zili. Nuk gjetëm gjë”, shkruan faqja ndërsa poston edhe foto të modeles bukuroshe.

Edhe pse është bërë nënë, ajo vijon të ruajë të njëjtë bukuri, freski, klas dhe elegancë.