Ministri i angazhuar për diasporë Edmond Ademi dje realizoi takim me banorët e Debreshtës, Dolnenit dhe Krushevës.

“Në takim ministri Ademi i theksoi hapin për qasjen institucionale të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë drejt diasporës, detektimin e problemeve në diasporë dhe zgjidhjet për ta”, njoftoi sot Kabineti i Ministirt të angazhuar për Diasporën.

Në takim, siç citohet në njoftim, u bisedua për çështje me interes për qytetarët që janë të lidhura me jetën e tyre të përditshme