Këngëtarja e njohur Adelina Tahiri është shumë e dhënë mbas vëllait të saj Edmond Tahiri, i cili është mjaft tërheqës dhe i bukur. Pikërisht për këtë arsye bukuroshja bionde ka paralajmëruar të gjitha vajzat që duan ti afrohen se ai është vetëm i saji, ndaj duhet që ti qëndrojnë larg.

Nëpërmjet një postimi në Instagram këngëtarja shkruan: “Po e di që tërheqës. Por është ai është i imi.”