Remzia me të bijën janë një rast i rrallë i ngjashmërisë.

Nënë e bijë janë kopje, përcjell ORAinfo.Kaq të ngjashme janë sa duken sikur binjake, Remzia është njëra nga këngëtaret që më së shumti i është përkushtuar pamjes së saj dhe ia ka arritur.

Për më shumë shikoni ‘binjakën’ e Remzies.