Juristja e famshme e emisionit të njohur, ‘Shihemi në gjyq’, ka prezantuar familjen e saj.

Me anë të një publikimi në rrjetet sociale ajo ka treguar edhe njëherë përkushtimin ndaj familjes së saj.

‘Marrdhënia ideale ka të bëjë me dy gjëra, e para, të gjesh ngjashmërinë, e dyta, të respektosh ndryshimet.’-shkruan ajo në foto ku duket djali i saj dhe bashkëshorti.

Eni është një nga përçueset e mesazheve për një familje të fortë dhe sa më të bashkuar.

Global