Çudirat nuk kanë fund.

Ndërkohë që persona të ndryshëm në botë, japin ‘receta’ të ndryshme për të qenë të shëndetshëm pa nevojën e mjekut, Kusma Vati, 78-vjeçare, na habit ‘recetën’ e saj.

Ajo shprehet se që në moshën 15 vjeçare ka filluar që të hajë rërë, e tashmë ajo konsumon plot dy kilogramë rërë në ditë.

Stomaku nuk më dhembë, dhëmbët e mi janë të shkëlqyeshme dhe shumë të fuqishme, dhe në spital nuk shkoj asnjëherë”, – thekson Vati.

E pyetur se përse e konsumon rërën, ajo është shprehur sepse ka bërë që të mos sëmuret asnjëherë.