Karakteristikat e shenjave të horoskopit janë të ndryshme, por në këtë artikull, sipas intv.al do flasim për shenjat që janë më paqësore dhe falin më shpejt.

1. Peshqit

Njëra prej shenjave më paqësore dhe që i shmanget konfliktit. Peshqit janë njerëz besnikë dhe jo egoistë. Për shkak të këtyre veçorive ata balancojnë kokëfortësinë dhe janë më paqësorë.

2. Binjakët

Binjakët janë kreativë, njerëz që  nuk hezitojnë për të reaguar. Ianë njerëz që shumë shpejt i harrojnë gjërat dhe nuk e mbajnë gjatë inatin.

3. Gaforrja

Gaforret janë njerëz shumë familjarë. Janë të kënaqur me gjërat e thjeshta që iu ndodhin në jetë si familja dhe miqtë e ngushtë dhe sipas intv.al nuk e kanë problem edhe të falin.

4. Peshorja

Peshoret gjithmonë kërkojnë balancë. Vlerësojnë njerëzit në mënyrën e duhur dhe falin shumë shpejt. Nuk dinë të mbajnë inate.