Një 30 vjeçar në gjendje të dehur ka hipur mbi një shtyllë korenti në rrugën “Agush Gjergjevica” për të punuar.

Fatkeqësisht i riu ka rënë në kontakt me rrymën elektrike dhe është rrëzuar. Aktualisht ai ndodhet në spital në gjëndje të rëndë.

Materialet do t’i kalojnë Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë, për ngjarje aksidentale.