Mënyra e të mësuarit si të dashuroni një femër – pavarsisht nëse është person i dashur për ju, motër, shoqe apo prind – është një mësim i rëndësishëm që duhet ta mbani mend përgjithmonë.

Ja disa nga gjërat që çdo kush që dashuron një femër – romantike ose ndryshe – duhe t’i dijë.

Çdo ditë përkujtoja asaj se është e rëndësishme në jetë.
Ndonjëherë ajo ka nevojë që ju të kujdeseni për të. Dhe, ndonjëherë nuk ka fare nevojë.
Kuptoni se ajo ka luftuar shumë beteja – dhe ende po qëndron në këmbë.
Gjëja më e mirë që mund të bëni në kohë të vështira është thejshtë t’i qëndroni pranë.
Ajo nuk ka nevojë për mbrojtjen tuaj, ajo ka nevojë që ju ta mbështetni.
Mos i thuani që të qetësohet, lejoni që edhe ajo të shpreh emocionet e saja pa frikë dhe turp.
Gjithmonë shoqërojeni së bashku.
Çdo femër është unike. Nderojeni pikërisht ashtu siç është ajo.
Njihni seksualitetin e saj dhe punoni që ta luftoni atë.
Komunikimi është gjithçka. Pa të jeni si dy të humbur.
Besoni në aftësinë e saj për të bërë zgjedhje të mira për trupin e saj.
Mbajeni fjalën.
Mos u fjalosni në rolet gjinore. Dashuria është dashuri – të gjithë jemi njerëz.
Dëgjimi është thelbësor.
Ajo vlen për barazi, pavarsisht nga marrëdhënia e saj me ju.
Respektojen atë, respektojeni deri në pafundësi.
Pak gjëra në jetë janë të rëndësishme. Bëni ato prioritet në jetën tuaj.
Mos harroni se ta duani atë, është një zgjedhje që ju e bëni çdo ditë të vetme.
Gjithmonë bëhuni një mik besnik.
Asnjëherë mos anuloni ndjenjën e aventurave të saj.
Trajtojeni sikur të ishte një mbretëreshë.
Femra që është bërë tani, nuk nënkupton se ka qenë gjithnjë e tillë.
Mbi të gjitha, jini të sjellshëm me të. Gjithmonë duhet të silleni këndshëm.
Lejoni që ajo të ju mësojë se çfarë gjëra e bëjnë të ndjehet e dashur ndaj jush.
Mësoni se prej nga vjen ajo. Nderoni prejardhjen e saj.
Mësoni kur ka nevojë të jetë vetëm dhe kur ka nevojë të trajtohet si e llastuar apo përkëdhelur.
Në fund të ditës, çdo femër është e ndryshme. Ajo ka nevojat e saja, dëshirat si dhe qëllimet. Gjeni se cilat janë ato dhe luftoni për t’i realizuar.