Njëzetë mijë dollarë për të jetuar si Elvis Presley. Kaq është kërkuar për të marrë me qera shtëpinë e mbretit të rrock and roll-it, që jetoi në Beverly Hills mes 1967 dhe 1973. Shifra është për të ndenjur pesë netë, qëndrimi minimal i kërkuar nga miqtë.

Elvis jetoi aty me bashkëshorten Priscilla dhe vajzën Lisa Marie, duke e lënë pas divorcit. Ka katër dhoma dhe gjashtë banja, përveç një pishine dhe një salle mirëqënieje.

Prona u ble nga Presley në fillim të viteve ’60 për 400 mijë dollarë. Më pas u shit në 2014 për 14 milionë dollarë. Së afërmi është vënë përsëri në shitje në 2016 me dyfishin e shifrës.

Shtëpia gjendet në Trousdale Estates ku kanë banuar, mes personazheve të tjerë si Frank Sinatra, Ray Charles, Richard Nixon dhe Stevie Wonder. Ende sot shtëpia mbetet një vend pelegrinazhi nga ana e fansave të Elvis.