Tahmë ajo nuk është më adoleshentja që ndezi  skenën e “X Factor” gjatë vitit 2015 para miliona shikuesve.

Louisa Johnson  ka fituar eksperiencë, vetëbesim dhe di mjaft mirë të elektrizojë sallat e mëdha me spektatorë.

Pikërisht këtë ka bërë në festivalin e  “Pride Brighton” në  Preston Park ku u shfaq më seksi se kurrë më parë.

Louisa premton shumë.