Chan, një grua kineze kishte 10 vjet që po ankohej nga dhimbja e barkut, deri sa u operua dhe ajo çka i gjetën në bark i la pa fjalë të gjithë.

Kirurgët gruas 45-vjçare i nxorën 200 gurë tëmthi, që sipas mjekëve ata gurë ishin grumbulluar me kalimin e viteve, prandaj edhe ndiente dhimbje në stomak, por nga frika që kishte për t’u operuar nuk kishte vizituar mjekun, transmeton gazetametro.net

Sipas kirurgut Quanwei Wei ky numër i madh gurësh mund të jetë krijuar për shkak se 45 -vjeçarja nuk hante mëngjes, gjë të cilën e pranoi edhe Chan