Një italian është dhunuar në mënyrë barabare nga 10 shqiptarë ditën e djeshme.

Mediat italiane bëjnë me dije se sherri ka nisur pas një konflikt të çastit që ka pasur njëri prej shqiptarëve me të riun italian.

Edhe pse një tjetër djalë me origjinë shqiptare u përpoq që të ndalonte dy protagonistët e sherrit, ishte e kotë.

Më pas ngjarja mori përmasa akoma më të mëdha kur djali shqiptar u zhvendos në qendër dhe u kthye me një grup prej 10 bashkatdhetarësh, të cilët shkuan te djali italian.

Gjatë sherrit u përdoren edhe sende si tulla apo shishe derisa fytyra e tij u mbulua në gjak.