Elseid Hyasj është i lumtur dhe nuk beson se do të ketë befasi në fund të këtij afati kalimtar

Mbrojtësi i Kombëatres shqiptare, Elseid Hysaj ëshët i lumtur në Napoli dhe thotë se kjo do të jetë gjithmonë skuadra e tij.

Ai gjatë një interviste për Top Channel tha se nuk pret ndonjë befasi në fund të këtij afati kalimtar.

“Napoli do të jetë gjithmonë skuadra ime besoj. Nuk besoj se do të ketë surpriza”, tha shkurt Hysaj.