Meçi ndërmjet Floyd Mayweather dhe Conor McGregor nuk tërhoqi vetëm vëmendjen e njerëzve të thjeshtë, por edhe të yjeve botërore.

Në mesin e rreth 15 mijë njerëzve në T-Mobile Arena, kishte edhe me dhjetëra yje, sidomos femra të famshme.

Për të parë duelin e shekullit ishin edhe bukuroshet si Dem Lovato, e cila e këndoi himnin e SHBA, Charlize Theron, Savannah Brinson etj.