Francesco Totti do të mbetet në Roma dhe nuk do të vazhdojë karrierën si futbollist

E ardhmja e legjendës Francesco Totti nuk ishte e sigurte, që kur vendosi të pensionohej nga Roma.

Ai kishte dyshime nëse do të merrte ndonjë post në skuadër, apo të transferohej diku tjetër, pasi dëshironte te luante ende.

Por, trajneri i ri i Romës, Eusebio Di Francesci ka treguar se Totti do të mbete në Roma si Drejtor i skuadrës.

“Roma tashmë e ka emëruar Tottin si Drejtor. Jam shumë i lumtur që do ta kemi atë afër nesh”, tha Di Francesci.