Milan ka huazuar për dy sezone mesfushorin Gian Filippo Felicioli në Hellas Verona

Milan dhe Hellas verona kanë arritur marrëveshje për huazimin dy vjeçar të mesfushorit italian, Gian Filippo Felicioli.

Verona ka mundësi që në fund të këtyre dy viteve të nënshkruaj me mesfushorin 20 vjeçar.

“Hellas Verona njofton se ka huazuar për dy sezone nga Milan mesfushorin Gian Filippo Felicioli”, thuhet në njoftimin zyrtar.