Unioni Europjan si duket qenkan krejt P……
Kaq shum i kan dhan rëndësi kësaj pune sikur të jet ky i vetmi problem i pa zgjidhur në Europ. Me milona çifte bashkëshortore ndahen, me miliona femra e meshkuj kan mbet pa martu, kto jan lëshu ka e prapa me i martu gjinit e njejta. Këtë e bëjnë sepse të tillë jan vet ata. Europa ka me mijëra prioritete tjera të pa zgjidhura, që jan prioritet për mbijetes. Zoti ka kriju dy gjini Femrore dhe Mashkullore, dhe rregull e ksaj bote është që të bashkohen gjinit e kundërta për të kriju familje. Kjo çështje sidomos te shqiptarët as që duhet të diskutohet. Shqiptarët kan problemin e mijëra femrave që nuk kan me kë të martohen dhe detyrohen të martohen në Sërb-psikopata, meshkuj që kan mbet pa martu për shkak të t’metave psiko-fizike. Shqiptarët nuk duhet ta ndjekin rrugën e Europjanëve në lidhje me LGBT. Shqiptarët e kan traditën e martesës normale dhe krijimit të familjes me tradit që nuk e ka askush në botë. Më habisin disa shqiptarë që duan të bëhen më Europjan se vet Europjanët, dhe i thuan vetit se i takojnë fesë Islame. Menjë fjalë Shqiptarëve nuk ju ngjanë kjo as Kombëtarisht e as fetarisht.
Përvelni krahët or vllezër ta ndërtojm kombin ashtu si na ka hije, të pasur, të shkolluar, të bashkuar dhe pastaj të inkuadruar me vlerat tona e jo me jo me vlerat e tjerëve.
05.07.2017 Abedin Zymberi