Hermes Nikaj, ose siç e njohin të gjithë tashmë me pseudonimin ‘Zogu i Tiranës” duket se ka nisur një dashuri të re, po bionde si ish e dashura e mëparshme. Anxhela.

Të paktën këtë lë të kuptohet vetë Hermesi, i cili së fundmi ka postuar një foto me një bionde dhe fansat e tij i kujtojnë Anxhelën, vajzën me të cilin bëri një fejesë live në tv.

Prej kohës Hermesi nuk ka postuar më foto me Anxhelën, por të fundit që ka hedhur e ka me dixhiturën “new love”. Të jetë ko dashuria e re për ‘zogun e Tiranës”???