Nuk ka dyshim se koncertet muzikore kanë si qëllim që të ndezin mbrëmjen, por jo kështu siç ndodhi në Spanjë.

Më shumë se 22 mijë njerëz u evakuuan, nga një festival që po zhvillohej në afërsi të Barcelonës, pasi flakët e fuqishme përfshinë pjesën më të madhe të skenës kryesore.

Fotot dhe videot e postuara në mediet sociale tregojnë mjaft qartë kaosin që shpërtheu, pasi zjarri pushtoi skenën dhe bëri që me mijëra t’ia mbathin me vrap.

Famirësisht, asnjë i person nuk është lënduar, falë edhe ndërhyrjes së shpejtë të sigurisë së festivalit. Organizatorët e këtij të fundit thanë se zjarri u shkaktua nga një defekt teknik, pa sqaruar më tej, sqarime që me siguri janë duke ua dhënë policisë.

Ndërkohë, fansat e shumtë të koncertit shprehën zhgënjimin e tyre për shfaqjen e humbur, ku do të dëgjonin artistë si DJ Steve Aoki, DJ Ingrosso dhe Afrojack.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();