Riaktivizohet vatra e zjarrit në malin e Torovicës në Lezhë.

Mungesa e ndihmës nga institucionet përgjegjëse, ka bërë që banorët, përfshirë dhe murgesha, të ndërhynë me mjete rrethanore për fikjen e flakëve.

Nga zjarri rrezikohet kisha dhe disa banesa.

Madje raportohet se një banesë është djegur.