Zjarrfikësit e Tetovës janë përballur 4 orë me një zjarr të tërbuar që ka kapluar një stallë bagëtish në Përshevcë të Tetovës, por situata është vënë shpejt nën kontrollë nga Njësia e Zjarrfikësve të Tetovës. Fatkeqësisht janë djegur 4 lopë, ndësa dy janë shpëtuar. Është intervenuar me 5 automjete dhe 12 zjarrfikës, sepse zjarri rrezikonte objektet përreth, deklaron për Tetova News nga vendi i ngjarjes, Uka Aliti, udhëheqës i njësitit të Zjarfikësve.
Nga zjarri është shkaktuar dëm i madh material, kurse një zjarrfikës është lënduar dhe i është dhënë ndihma e shpejtë në Spitalin klinik në Tetovë.

Global