Një zjarr i përmasave të mëdha, i rënë në një zonë pyjore në peroferi tëTepelenës, po përhapet me shpejtësi drejt qytetit.

Prej përhapjes së flakëve rrezikohen banesat e lagjes “15 Shtatori”, spitali dhe depot e ujit.

Ndërkohë, zjarrfikësit janë duke shkuar në vendngjarje.