Zjarri i madh që ka përfshirë një zonë pyjore në fshatin Iben të Tiranës rrezikon djegien e disa banesave aty pranë.

Nga flakët e zjarrit, rrezikohen edhe shtyllat e tensionit të lartë dhe pyjeve.

Në vendngjarje ka zjarrfikëse dhe forca të ushtrisë pasi terreni është i vështirë. Gjithashtu,  po ndërhyhet edhe me helikoper.

Në vendngjarje, ka shkuar edhe ministri i Brendshëm Dritan Demiraj.