Një vatër e vogël zjarri e nisur para afro 5  orësh në malin e Llogarasë në Vlorë, tani po merr përmasa të mëdha.

Bëhet e ditur se shërbimet zjarrfikëse të Vlorës dhe Himarës janë njoftuar, por deri më tani ende nuk ka asnjë ndërhyrje, pasi terreni i thepisur e bën të vështirë punën.

Ndërkohë që vatra e zjarrit sa vjen e po zgjerohet në sipërfaqe edhe më të mëdha.