Sonte pas orës 21 ka shpërthyer një zjarr i madh në Malin e Thatë, gjegjësisht në fshatin Leshnicë e Poshtme në komunën e Zhelinës, njofton TetovaSot.

Sipas komandantit të zjarrfiksave të Tetovës, Uka Aliti thotë se për momentin po luftohet me zjarrin, që ai mos të përhapet dhe të mos rrezikojë jetën e qytetarëve.

“Në këto momente luftohet me flakët e zjarrit në Malin e Thatë mbi fshatin Leshnicë e Poshtme, ekipet e NjTKZ.Tetove po japin maksimumin për mospërhapjen e zjarrit”, thekson komandanti i zjarrrfiksave të Tetiovës, Uka Aliti./TetovaSot/

T mobile In article [4]