Një sipërfaqe e mbjellë me ullinj është përfshirë nga flakët në fshatin Kuqan të Patosit.

Flakët po përhapen me shpejtësi duke iu afruar banesave.

Mësohet se flakët kanë djegur dhjetëra rrënjë ullinj.

Zjarrfikësit kanë shkuar në vendngjarje dhe po punojnë për shuarjen e flakëve.

T mobile In article [4]