Po digjet bar i thatë dhe mbeturina në një sipërfaqe prej 10.000 metër katror në Novo Lisice, tek ndalesa e fundit e autobusëve të linjës numër 5.

Aktualisht zjarri është duke u shuar, ka njoftuar komandanti i Brigadës Territoriale të Zjarrfikësve të Shkupit, Zvonko Tomevski.

“Zjarri është duke u shuar me dy automjete dhe me gjashtë zjarrfikës. Gjithçka është nën kontroll.”, ka thënë Tomevski.

Ndryshe, zjarrfikësit kanë intervenuar pas alarmit që kanë bërë qytetarët e kësaj lagjeje.