Kryetari i LR-PDSH Ziadin Sela ne emisionin Click Plus në tv 21 tha se marveshja ka qenë qe Aleanca të shkrihet një në parti të përbashkët.

Secili nga liderët të mbajnë përgjegjegjsi për fjalët e thëna dhe për veprimet e veta , unë me sigurinë më të madhe ju them se marrveshja ka qenë e tillë .

Në njërin ndër takimet që kemi pas me dy subjektet tjera ku prezent kanë qenë lideri i Unitetit së bashku me nënkryetarin Zylfi Adilin , ai i Rdk së së bashku me nënkryetarin Shpat Iseni dhe kam qenë une së bashku me nënkryetarin të partisë sime .

Aty Zylfiu e ka shtruar si çështje se kur do të bahshkohemi nê një parti . Rdk ka kërkuar kohë që të mbaj kongresin në muajin shkurt por pastaj filluan të ndryshojnë fjalët dhe të ikin nga kjo temë . Ka thënë Ziadin Sela në debatin televiziv Click plus tv21