Një prej modeleve të njohura shqiptare, ka sfiduar temperaturat e larta në Theth në mënyrën më të mirë, duke u zhveshur gjysmë nudo.

Bëhet fjalë për Oriola Marashin. Vetë Oriola ka postuar së fundmi një foto gjysmë e zhveshur, ku nga qindra komente të ndryshme që ka marrë vetëm njërit i ka kthyer përgjigje. Bëhet fjalë për miken e saj, Beatrix Ramosaj, ku duket se mes bukuroshëve ka mjaft miqësi dhe kofidenca për ta thirrur njëra tjetrën me pseudonime të veçanta.