Numërimi i kutive, ku kanë hedhur votën demokratët ditën e sotme për të zgjedhur kryetarin e partisë së tyre, pritet të nisë rreth orës 1:00 të së dielës. Numërimi do të zhvillohet në selinë qendrore të PD-së, në kryeqytet.

Numërimi i votave pritet të zgjasë rreth 6-7 orë dhe me shumë gjasë, mëngjesin e së dielës, do të mësojmë fituesin e garës mes Bashës dhe Selamit.

Global