Thuajse të gjithë jemi të vetëdijshëm që se jo të gjitha pijet që pimë kanë efekte pozitive në organizëm

Sigurisht që nga ky grupim duhet të përjashtojmë ujin. Por a e keni menduar se çfarë mund të ndodh në organizëm në qoftë se nuk pini asnjë pije tjetër përveç ujit?

Pas një hulumtim njëmujor në një grup njerëzish që konsumuan vetëm ujë u konstatuan këto ndryshime:

1- Humbni peshë më shpejtë

2- Rritet metabolizmi dhe për pasoje jeni më energjik

3- Truri juaj punon më mirë

4- Do të hani më pak

5- Trupi juaj do të ketë më pak toksina

6- Do të ulet rreziku i disa sëmundjeve

7- Zemra juaj do të punojë më mirë

8- Fytyra do të bëhet më e pastër dhe më e butë

9- Ju do të kurseni më tepër para

Loading...