Përgjatë muajve të fundit, një 35 – vjeçar u mor me rimodelimin e shtëpisë.

Teksa po punonte në bodrum, ai lëvizi gjithçka dhe pikërisht në këtë moment bëri një zbulim të pabesueshëm. Ai gjeti një valixhe plot me para.

Brenix12, i cili e bëri publik lajmin në Imgur, tha se shtëpia ishte ndërtuar në vitet ’40 dhe familja e tij kishte vite që jetonte aty. Ai kishte rimodeluar katin e parë dhe të dytë, por bodrumit i kishte ardhur radha vetëm tani.

Brenda kësaj valixheje, e fshehur në këtë pjesë të shtëpisë, ata gjetën rreth 23 mijë dollarë.