Është një nga personazhet më të lakuar në rrjete sociale, kjo për shkak se është vajza e një prej këngëtareve më të njohura shqiptare dhe gjithashtu sepse ekspozon pafund linjat e saj.

Megjithatë ajo që nuk dihej është pikërisht profesioni i vajzës së këngëtares Eli Fara, Marina. Mësohet sipas JOQ se ajo ka përfunduar studimet e larta në SHBA për drejtësi dhe disa kohë më parë rreth një vit më parë ajo punonte në Gjykatën e Apelit, por tashmë është ende pa punë, ndërkohë që është duke shijuar pafund pushimet e saj