Këngëtarja Rrezarta Shkurta viteve të fundit po kujdeset më shumë për biznesin e saj privat duke e lënë disi mënjanë karrierën si këngëtare.

Ajo gjithashtu është shumë e lidhur edhe me familjen e saj dhe këtë e dëshmojnë fotot që publikon shpesh.

Së fundmi Rrezarta ka ndarë një foto në Instastory ku shihet me motrën dhe vëllanë e saj.

”Mami dhe babi jonë i kanë bërë këto tre bebet që do të mbeten gjithmonë Piter Pa”, ka shkruar ajo përkrah fotos.

T mobile In article [4]
Global