Gjatë ditës së sotme ka qarkulluar në rrjete sociale një foto e vajzës së këngëtares Eli Fara, Marina, por para operacioneve plastike që ka bërë.

Në këtë foto dallohet mjaft ndryshimi që Marina ka bërë hundën dhe gjithashtu mollëzat. Nuk dihet nëse ka ndryshim edhe në gjoks pas në këtë foto Marina mbulohet nga nëna e saj Eli