Enca Haxhia mbetet një nga yje më seksi të skenës muzikore.

Asetet e bujshme të saj gjithnjë janë temë në mediat rozë për shkak të atraktivitetit që nxisin te adhuruesit e saj.

Por, faqja “Vipat e Bllokut” në Instagram ka publikuar një foto e cla e shfaqë Encën me më shumë kilogramë dhe krejt ndryshe.

 Enca duket krejt ndryshe në jetën reale për dallim nga videoklipet dhe fotot në Instagram, për të cilat u akuzua shpesh për përdorim të “photoshopit”.

Enca së fundmi lansoi këngën “Ciao” që u prit mirë qysh në orët e para.

T mobile In article [4]