Bukuroshes Luana Vjollca si duket i ka ardhur sot shumë më lehtë t’ia thotë se je gjysma ime.

Duke e pasur parasysh se edhe në pamje motra e saj Marina ngjason shumë në të, Luana nuk ka nguruar t’ia shpreh atë që ndjen për të motrën.

Në foton e fundit që Luana e ka publikuar në instagram, e shoqëron me fjalët: “My half”, “Gjysma ime”.E aty shihen dy bukuroshet së bashku. Dhe vërtetë në këtë foto ato duken sikur një mollë e ndarë përgjysmë.