Këngëtarja e njohur shqiptare me famë botërore Bebe Rexha, ka kaluar disa ditë të bukura në Jugun e Shqipërisë me kushurirën e saj Monika Kryemadhi.

Këngëtarja shqiptare shquhet për format dhe sharmin e saj të bukurisë, megjithatë një detaj i kapur në foton e saj të fundit ka habitur jo pak fansat duke ngritur edhe dyshime nëse ishte faji i Photoshop-it apo është një problem i lindur i Bebes.

Bëhet fjalë për gishtat e saj në këmbën e majtë, të cilët përveç të madhit, të tjerët i ka të këputur.

Kjo sidromë ekziston edhe në mjekësi pasi në këmbë formohet vetëm gishti i madh dhë të tjerët nuk zhvillohen.
Ndoshta kjo është edhe një arsye tjetër pse Bebe nuk i shfaq shumë këmbët e saj, por nëse është një dëmtim i saj fizik e mirëkupton çdokush, ama nëse bëhet fjalë për fotoshop atëherë Bebe ka bërë një gabim.

T mobile In article [4]
T mobile In article [4]