Kryeministri Rama paralajmëroi një furtunë të vërtetë shkarkimesh në hipotekat e vendit, duke iu kërkuar drejtuesave të rretheve të jepnin dorëheqjen brenda 24 orësh, pasi bëri një pasqyrë të gjendjes së këtij sektori.

Por kush janë drejtorët që Rama iu dha sot ultimatumin e fundit e që brenda 24 orësh mbesin pa punë? 

Ja lista e emrave të 35 drejtorëve të Hipotekave.

LISTA E PLOTE ME 35 EMRAT
1- Berat – Robert Poçi
2- Bulqizë – Veap Halili
3- Devoll – Valbona Beshi
4- Dibër – Fatmir Mikli
5- Durrës – Adrian Kona
6- Elbasan – Oltion Kokunja
7- Fier – Mimoza Kola
8- Gjirokastër – Meleq Karabina
9- Gramsh – Flamur Hasa
10- Has – Fadil Mazrreku
11- Kavajë – Helenida Sava
12- Kolonjë – Arben Dauti
13- Korçë – Klajdi Tërova
14- Krujë – Astrit Baku
15- Kuçovë – Gentian Islami
16- Kukës – Dëfrim Korbi
17- Laç – Ertila Nikolli
18- Lezhë – Artjan Djala
19 Librazhd – Bledi Koçi
20- Lushnje – Eris Stambolliu
21- Malësi e Madhe – Fatmir Shpellzaj
22- Mat- Erjon Gjestila
23- Mallakastër – Besmir Selami
24- Mirditë – Agostin Picaku
25- Peqin – Rexhep Bica
26 Përmet – Gentjan Kukureci
27- Pogradec – Leonat Muskollari
28- Pukë – Tonin Bala
29- Saranda – Alba Kola
30- Shkodër – Ilir Dibra
31- Skrapar – Rezart Hoxha
32- Tepelenë – Pëllumb Milori
33- Tiranë – Lediana Bardhi
34- Tropojë – Xhavit Çela
35- Vlorë – Rezart Elmazi

ULTIMATUMI I RAMES
“Nëse doni t’i jepni vetes një mundësi, të dilni nga kjo punë me dinjitet minimal jepni dorëheqjen pa asnjë dallim. S’më intereson fare nga cila rrugë vini, nga e partisë apo e krushqisë. Kjo histori këtu mbaron. Pastaj do bëhen verifikime që nga ndjeket penale dhe marrja apo mbajtja në punë e atyre që kanë një lidhje apo histori me hipotekat. Mos kujtoni se s’bëhe me shkarkim…Rrugët tona ndahen këtu, ju në punët tuaja ne në tonat”