Në parukeri ndodhin gjëra nga më të çuditshmet duke nisur që nga thashethemet e pafundme e deri tek zënkat midis grave për modelin e flokëve. Por një parukeri në Manchester i ka tejkaluar të gjitha këto, pasi aty rekrutoheshin vajzat për t’u bërë prostituta.

Kanë qenë disa mesazhe që kanë zbardhur skemën e mashtrimit sepse aty kryeheshin edhe marrëdhënie seksuale në shkëmbim të parave.

Ka qenë  një vajzë ajo që ka kërkuar një shërbim special dhe më pas ka ruajtur mesazhet për të bërë denoncimin në polici. Mësohet se porositë bëheshin ndërmjet rrjeteve sociale dhe se në atë parukeri ndodhte gjithçka.